Het verhaal van

Cora De mannen van Molkfeebedriuw Jongbloed zijn super lief en hebben mij mijn zin gegeven. Zo kon ik Cora haar leven toch iets van waarde geven; haar in Wytgaard verkopen voor
Lees verder

Cannelloni al ragù

Als klein meisje was ik al dol op spaghetti en macaroni. In de loop der jaren ben ik al veel verschillende recepten tegengekomen, maar de cannelloni al ragù zoals ik
Lees verder

Pake Tjipkes Zuurkoolschotel met gehakt

‘Pake Tjipkes Zuurkoolschotel’ met gekruid gehakt kreeg ik van mijn schoonmoeder. Haar vader, Pake Tjipke, heeft haar dit recept doorgegeven. En daar ben ik dan weer heel erg blij mee!
Lees verder

Bieflappen met oestersaus

Een bieflap is een lap waar je op moet kauwen. Het is een magere runderlap, die je beter niet kunt sudderen. Het is het lekkerst als je bieflappen kort aanbakt
Lees verder

Runderragout met riblappen

Een eenvoudige zelfbedachte runderragout met (kastanje)champignons en ui. Het is wel even sudderen voor het beste resultaat (drie uur), maar dan heb je ook wat!  Lekker met rijst en doperwten!
Lees verder

Goulash met stoofvlees

Wel een beetje pittig en dus iets minder geschikt voor (kleine) kinderen, maar wie wel tegen een pitje kan.. Dit recept met stoofvlees is zeer geschikt voor de geduldige kok(kin)! 
Lees verder