Cannelloni al ragù

Als klein meisje was ik al dol op spaghetti en macaroni. In de loop der jaren ben ik al veel verschillende recepten tegengekomen, maar de cannelloni al ragù zoals ik
Lees verder

Pake Tjipkes Zuurkoolschotel met gehakt

‘Pake Tjipkes Zuurkoolschotel’ met gekruid gehakt kreeg ik van mijn schoonmoeder. Haar vader, Pake Tjipke, heeft haar dit recept doorgegeven. En daar ben ik dan weer heel erg blij mee!
Lees verder

Bieflappen met oestersaus

Een bieflap is een lap waar je op moet kauwen. Het is een magere runderlap, die je beter niet kunt sudderen. Het is het lekkerst als je bieflappen kort aanbakt
Lees verder

Runderragout met riblappen

Een eenvoudige zelfbedachte runderragout met (kastanje)champignons en ui. Het is wel even sudderen voor het beste resultaat (drie uur), maar dan heb je ook wat!  Lekker met rijst en doperwten!
Lees verder

Goulash met stoofvlees

Wel een beetje pittig en dus iets minder geschikt voor (kleine) kinderen, maar wie wel tegen een pitje kan.. Dit recept met stoofvlees is zeer geschikt voor de geduldige kok(kin)! 
Lees verder

Daging Smoor met dikke lende

Voor mijn verjaardag heb ik van mijn schoonzus Annemiek een slowcooker cadeau gekregen. Dit is het eerste recept dat ik ermee heb gemaakt! Het vlees was zo zacht als boter.
Lees verder