
Het verhaal van
Cora De mannen van Molkfeebedriuw Jongbloed zijn super lief en hebben mij mijn zin gegeven. Zo kon ik Cora haar leven toch iets van waarde geven; haar in Wytgaard verkopen voor

Cannelloni al ragù
Als klein meisje was ik al dol op spaghetti en macaroni. In de loop der jaren ben ik al veel verschillende recepten tegengekomen, maar de cannelloni al ragù zoals ik

Pake Tjipkes Zuurkoolschotel met gehakt
‘Pake Tjipkes Zuurkoolschotel’ met gekruid gehakt kreeg ik van mijn schoonmoeder. Haar vader, Pake Tjipke, heeft haar dit recept doorgegeven. En daar ben ik dan weer heel erg blij mee!

Bieflappen met oestersaus
Een bieflap is een lap waar je op moet kauwen. Het is een magere runderlap, die je beter niet kunt sudderen. Het is het lekkerst als je bieflappen kort aanbakt

Runderragout met riblappen
Een eenvoudige zelfbedachte runderragout met (kastanje)champignons en ui. Het is wel even sudderen voor het beste resultaat (drie uur), maar dan heb je ook wat! Lekker met rijst en doperwten!

Goulash met stoofvlees
Wel een beetje pittig en dus iets minder geschikt voor (kleine) kinderen, maar wie wel tegen een pitje kan.. Dit recept met stoofvlees is zeer geschikt voor de geduldige kok(kin)!